Retouren

14 Dagen Retourrecht

Bij Verdovendezalf.nl streven we naar jouw tevredenheid. Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling.

Retourneren is alleen mogelijk met onbeschadigde verpakkingen en intacte zegels. Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is en verstuur het, indien gewenst, aangetekend om verlies te voorkomen. De verzendkosten en risico’s van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Meld je retour binnen 14 dagen aan door een e-mail te sturen naar info@verdovendezalf.nl met je bestelnummer, en vermeld dit bestelnummer ook op het retourpakket. OngeĆÆdentificeerde retourzendingen worden, indien mogelijk, teruggestuurd naar de afzender.

Let op: retouren met verbroken zegels, beschadigde, vervuilde of gewijzigde producten worden mogelijk geweigerd en niet terugbetaald.

Wettelijke Voorwaarden: Je hebt volgens de wet 14 dagen na ontvangst van het product om je aankoop te annuleren. Daarna heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen, mits het ongebruikt en in de originele verpakking zit. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetaald via jouw betaalmethode.

Voor vragen kun je contact opnemen via info@verdovendezalf.nl.