FAQ

Lees de antwoorden op de meest gestelde vragen over Verdovende Zalf en ontdek hoe u het beste uit uw behandeling kunt halen.

Hoewel Verdovende Zalf effectief is voor het verdoven van de huid, is het belangrijk om uw huid de tijd te geven om te herstellen tussen toepassingen. We raden aan om met uw behandelaar te overleggen voordat u het meerdere keren op Ć©Ć©n dag gebruikt.

Om Verdovende Zalf effectief te houden, bewaart u het op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht. Vermijd blootstelling van de crĆØme aan hoge temperaturen, aangezien dit de werkzaamheid kan verminderen.

Nee, wanneer het correct wordt gebruikt, mag Verdovende Zalf geen invloed hebben op het resultaat van uw tatoeage of cosmetische behandeling. Het is ontworpen om het huidoppervlak te verdoven zonder de diepere lagen te beĆÆnvloeden waar inkt of behandelingen worden toegepast.

Verdovende Zalf is geformuleerd om mild te zijn, maar als u een gevoelige huid heeft, is het het beste om een pleistertest uit te voeren voordat u het volledig aanbrengt. Als u irritatie ervaart, stop dan met het gebruik en raadpleeg een zorgverlener.